MASSAGE
I dagsläget tas inte nya klienter in.

Massage är inte enbart en behandling som är avstressande och skön, det ger också goda resultat inom idrott och friskvård. Tränar man mycket och ofta gynnar en massagebehandling återhämtningsprosessen i och med ökad blodgenomströmning, som hjälper till att transportera bort slaggprodukter som bildas. På så sätt håller man muskulaturen mjuk och följsam.
Fler och fler människor lever i en stressad miljö, kanske med felaktig ergonomi och med ensidigt arbete. Det gör att nacke, axlar och rygg ofta tar stryk och musklerna blir korta och spända. För att "överleva" kompenserar man och således blir det en kedjereaktion i kroppen. Kanske kommer värken i övre delen av ryggen i själva verket från höfterna? Höfternas obalans kanske i sin tur kommer från fötterna som då är den egentliga orsaken till värk och stramhet.
Jag utgår från svensk klassisk massage och anpassar behandlingen efter dina behov och önskemål.
- 45 min massage 620 kr del/delar av kropp
- 60 min massage 720 kr helkropp ben, säte, rygg, nacke, armar
- 90 min massage 1020 kr  helkropp ben, säte rygg, nacke, armar och ansikte/huvud, fötter

-
 Fotmassage 30 min 420 kr fötter och underben
-
 Ansikte/nacke 30 min 420 kr nacke, ansikte, skalp
 
Betalning Swish eller kort, faktura efter ök.

Avbokning sker senast 12 timmar innan bokat besök, i andra fall debiteras 50% av behandlingskostanden. Vid uteblivet besök debiteras 100% av behandlingskostaden och faktura kommer att skickas hem.
Priser gäller t.om. 2023-12-31